- Marjolein- 

stralend en licht

Ineens was ze daar alsof ze er altijd al geweest was. Marjolein. 'Stralende ster' is haar middle name. Op het podium, in de supermarkt of in een bus vol forenzen. Waar Marjolein is is licht en lucht en ruimte. 

Favoriete kleur is blauw, het podium haar tweede thuis en de snelheid van haar associatievermogen.. sneller dan het licht dat ze zelf uitstraalt. 

.. en toch aaibaar en gewoon gebleven. Wunderbar!


— Tessa  —

   mooi en gewild  

En na een jaar coronastilstand trokken we onze zelfgebreide mondkapjes af en zagen we HAAR! Wie zij is? Onze droomvrouw.. Tessa !

Deze wilde alleskunner speelt in één en dezelfde minuut de goede fee, powerninja en transformeert daarna zo gemakkelijk in de Mona Lisa...niet van echt te onderscheiden! 

Het publiek legt ze in de watten, het is thuiskomen voor iedereen in de zaal zodra Tessa het podium betreedt. De warmte van haar glimlach maakt de open haard overbodig. Co2 neutraal, ook dat nog!

Kom kennismaken met  HAAR als we spelen! 

— Bettie —

   krachtpatser

Na 6 jaar bodybuilden en train-je-breincursussen is Bettie een vrouw met ballen geworden. Een bonk power, doorzettingsvermogen en wilskracht.

Meestal, of nou ja vaak wel dan. Tenzij ze kleine baby's ziet, of een dementerende bejaarde, of een vluchteling, een vlinder of een schap vol chocolade. 

Of een appje met hartjes.


- Geraldine -

beauty en brainzz

Onze beta, weet net als vaten overal mee te communiceren. Alles klopt aan haar, haar zelfgehaakte jurken, de reageerbuisopstellingen in de woonkamer en haar onnavolgbare types die zij op het podium speelt. Als je niet beter zou weten denk je dat ze het niet speelt.

En puur, alles is puur aan Geraldine, en fris, buitengewoon fris en helder. Heerlijk!

— Marieke —

      geluksvogel

Dit is Marieke, voor het geluk geboren. Alles in haar leven zit mee, ze had bij haar geboorte een gouden lepel in haar mond.

Marieke's brein maakt onnavolgbare sprongen. Het leuke aan haar grenzeloze naïviteit is dat ze elke dag nog nieuwe dingen leert. Zoals waarom je je piano beter niet op 90 graden kan wassen. 

— Meinou—

            rock it!

Dit is Meinou onze rockchick. Vierentwintig jaar lang gedroomd van spelen in een grunge band en altijd 'on the road' zijn. Spelen is haar tweede natuur. Haar eerste? Vrouw zijn natuurlijk, of zoals Meinou het zelf verwoordt: "Natuurlijk vrouw zijn." 

 - Ex Harige Frouke -

allesoverstijgende ex Harige 

En toen op een mooie dag in oktober 2019 vonden we haar!  

Frouke de Groot. Of vond zij Met Haar Zonder Hem?  Het was liefde op het eerst gezicht, wat een vrouw! Groter en groots. Heeft de brutaliteit van Madonna, het lichaam van Doutzen Kroes, de lach van Mona Lisa en de brains van Frouke de Groot.  Kon als geen ander spitsvondigheid met platte humor combineren. Froukes favoriete woord? Kwam niet niet door de censuur. "Cut" zei ze, op een donkere dag in in Januari 2023. 

Frouke... Daaaaaaag lieve Frouke..


— Ex Harige Charlotte —

onze übervrouwelijke ex harige

Meer feminien kun je ze niet hebben, deze vrouw der vrouwen, Maria Magdalena had een voorbeeld aan haar genomen, Maria Callas zou jaloers geweest zijn op haar blik, Madonna op haar sex appeal, Doris day op haar lokken en Beyoncé op haar rondingen

En toch zo gewoon gebleven, en veelzijdig, en eenvoudig, en benaderbaar. Aaibaar ook. Lief, dat vooral. Slik..

En ook weg, vanaf 1 juli 2019 zijn we Met Haar Zonder Charlotte....dahaaaaag lieve Charlotte...

Meer van onz zien? 

            wij spelen op bestelling         

Wij kunnen uw feest op geheel eigen wijze van impro voorzien. Interesse? Lees hier meer.  Mail ons uw telefoonnummer en we nemen contact met u op.