— GESPEELD  —

Als je denkt.. de Meneertjes en wij: het voelt als een 28 jarig huwelijk: valt er nog wel wel wat improviseren? JA dus! Er ontstond ineens een spontane long form, een kolossale collectieve sprong in het diepe. De KCL is geboren, hier! Diepe buiging voor het publiek dat we licht verward achterlieten.  

In een afgevuld theater aan het Domplein vertelde Veronique Konings verhalen uit haar boek Vrouwen die muren afbreken. Wij improviseerde zoals we nooit eerder deden, met zijn zessen. Alles klopte! Verteller, muziek, licht het publiek en wij. Geweldig!

Het mocht, het kon weer en we deden het! 8 april 2022: Spelen voor een uitver-kochte zaal met onze huisgast Joost Augusteijn. De Popprofessor verhaalde over alle eerste keren in de popmuziek en wij speelden alle scènes ook voor het eerst.

Het Nederlands Theatersport Toernooi van 2022 werd uitgesteld, en ach.. het theater was al gehuurd, dus toch maar een festival. Wij mochten The Grande Finale zijn samen met de Meneertjes in een bomvolle zaal een beetje NTT gevoel 

Net toen het nog kon en het publiek ergens in november 2021 nog op een kluitje mocht zitten verhaalde essayist/filosoof Marjan Slob over eenzaamheid, nav haar boek de lege hemel. Het was hemels en voelden ons niet alleen.

Midden in de Coronatijd op 28 nov 2020 zochten en vonden we de mogelijkheid om op te treden met Edith de Wit schrijfster van het boek De Reis van de Heldin. Het werd Episch..

We traden op op 3 maart 2018 op het Faalfestival in Tivoli Vredenburg. Bomvolle zaal, 2x 15 minutes of fame!

Bekijk de aftermovie hier en zie ons twee seconden stralen!

Internationale Vrouwendag in Deventer. We speelden in een enorme kerk. Tja.. waar anders moet je zijn op 8 maart ;-)