— Wij spelen op bestelling  —

Wij kunnen uw evenement of feest op geheel eigen wijze voorzien van een voorstelling op maat over uw thema, of een workshop in improviseren en presenteren. 

Wat kun je verwachten?
Het bijzondere aan een voorstelling op maat is dat het interactief is. Wij gaan kort in gesprek met het publiek, bespreken het thema, ideeën en meningen, en vertalen dit naar een mooi lied, een hilarische scène of een nieuw inzicht. De voorstelling wordt als het ware samen met de zaal gemaakt, de interviews, herkenning en humor werken enorm verbindend. Wij spelen met 2 tot 4 actrices plus een muzikant. 

We geven ook workshops, aan groepen van 5 tot 200 personen.  Ook in het Engels en ook online.

In 2023 speelden we op een verjaardag van een 50 jarige, bij een 60 jarig huwelijksfeest, waren we de afsluiting van het evenement Insight Out, vertaalden we de opvoedteksten van Tischa Neeve in beelden op een congres voor de kinderopvang en speelden we op een alumni bijeenkomst van het leiderschapsprogramma van De Baak samen met Karin Brugman. Ook waren de de afsluiting van een onderwijsdag bij het VU UMC en speelde we voor 350 man op een fusiefeest van zorgorganisatie Waardeburg /Present 

Voorbeelden van workshops:

Jezelf én samen spelen : jezelf durven laten zien, samenwerken en samen creatief denken & doen.

Lachen en lef: stretch je comfortzone, daag jezelf en je medespeler uit, wees veranderfit en faalmoedig

Vrouw op de (speel-/werk-) Vloerbenut je eigenheid en kracht en doorbreek vaste patronen
Powerpoint Karaoke: een workshop presentatietechnieken verpakt als een hilarisch spel
Speel het spel: improviseer samen en speel na een korte workshop samen met je vrienden of familie hilarische scenes gebaseerd op jullie eigen leven.

Kosten: De kosten van een voorstelling of workshop hangen af van het soort workshop, tijdsduur, aantal deelnemers en de locatie. 

Maatschappelijke organisaties of individuen met een kleiner budget kunnen gerust contact opnemen, wij dragen met name organisaties rondom vrouwennetwerken, diversiteit en inclusiviteit een warm hart toe.

Mail ons uw telefoonnummer en we nemen contact met u op: methzonderh@gmail.com