Wij spelen op bestelling  —

Wij kunnen uw evenement of feest op geheel eigen wijze voorzien van een voorstelling op maat over uw thema, of een workshop in improviseren en presenteren. 

Wat kun je verwachten?
Het bijzondere aan een voorstelling op maat is dat het interactief is. Wij gaan kort in gesprek met het publiek, bespreken het thema, ideeën en meningen, en vertalen dit naar een mooi lied, een hilarische scène of een nieuw inzicht. De voorstelling wordt als het ware samen met de zaal gemaakt, de interviews, herkenning en humor werken enorm verbindend. Wij spelen met 2 tot 4 actrices plus een muzikant. 

We geven ook workshops, aan groepen van 5 tot 200 personen.  Coronaproof indien door de overheid voorgeschreven, ook in het Engels en ook online. 

Voorbeelden van workshops:

  • Jezelf én samen spelen : jezelf durven laten zien, samenwerken en samen creatief denken & doen.
  • Lachen en lef : stretch je comfortzone, daag jezelf en je medespeler uit, wees veranderfit en faalmoedig
  • Vrouw op de (speel-/werk-) Vloer: benut je eigenheid en kracht en doorbreek vaste patronen
  • Powerpoint Karaoke: een workshop presentatietechnieken verpakt als een hilarisch spel
  • Speel het spel: improviseer samen en speel na een korte workshop samen met je vrienden of familie hilarische scenes gebaseerd op jullie eigen leven.

Kosten:
De kosten van een voorstelling of workshop hangen af van het soort workshop, tijdsduur, aantal deelnemers en de locatie. 

Maatschappelijke organisaties of individuen met een kleiner budget kunnen gerust contact opnemen, wij dragen met name organisaties rondom vrouwennetwerken, diversiteit en inclusiviteit een warm hart toe.

Mail ons uw telefoonnummer en we nemen contact met u op: methzonderh@gmail.com