—MET HAAR ZONDER HEM SPEELT MET EDITH DE WIT —

    zaterdag 28 november 2020  ZIMIHC UTRECHT 

Theatergroep Met Haar Zonder Hem brengt verhalen van sprekers tot leven met theater en zang. Op zaterdag 28 november is dat gastspreker Edith de Wit, deskundige op gebied van storytelling vanuit vrouwelijk perspectief. Wat kenmerkt de rol van de vrouw in sprookjes, mythes, moderne verhalen maar ook in onze maatschappij en je eigen levensverhaal? Edith schreef het boek In de voetsporen van de heldin en neemt je tijdens deze avond mee naar het parallelle universum, het land van de verhalen en verbeeldingskracht.

In deze interactieve voorstelling speelt improtheatergroep Met Haar Zonder Hem tussen de lezing door grappige of ontroerende scènes met muziek. Een deel van de voorstelling wordt ter plekke gemaakt als improvisatietheater, gebaseerd op De Heldin en op gesprekjes met het publiek. Ontdek hoe je de verteller én de hoofdrolspeler bent van je eigen levensverhaal!
By the way - deze avond is ook bijzonder aanbevolen voor mannen!  Er zijn twee verschillende voorstellingen: om 19:30 uur en om 21:30 uur. Kaartjes per voorstelling €10 (+€1,60 servicekosten) Meer over Met Haar Zonder Hem op facebook 
En Edith de Wit op https://www.edithdewit.nl/indevoetsporenvandeheldin/