16 Februari 2019

 De Meneertjes speelt Met Haar Zonder Hem 

-De re-match!!!- 

Tijdens het Nederlands Theatersport Toernooi (NTT) troffen deze twee groepen, die tot de beste in dit genre behoren, elkaar in de voorronde. Er ontstond een voorstelling waar de vonken vanaf vlogen en die eindigde in 41-39 (een NTT record!). De Meneertjes willen niet wachten op het volgende NTT om met de dames van Met Haar Zonder Hem het podium op te gaan.
De Meneertjes: Bescheiden maar schaamteloos. De grens verkennend van engagement en slechte smaak. De duim naar de buitenwereld en de middelvinger naar zichzelf. De Meneertjes geven u graag een kijkje in de wereld zoals u die graag ziet. Een wereld die mooier is dan de echte of juist donker en verdorven. Of je nu graag gelooft in sprookjes of liever de waarheid onder ogen ziet, de Meneertjes nemen u graag mee in hun maakbare omniversum. Met Haar Zonder Hem is het eerste improvisatieteam uit Utrecht dat alleen uit vrouwen bestaat. Vrouwen met lef. Vrouwen met ballen. Vrouwen met zelfspot. Vrouwen met ja-ikweetniet-hetvoeltgewoongoed-ofzo-toch? Vrouwen met meer levenservaring dan hen lief is. Vrouwen met haar. Veel haar. En zonder hem. 
Op deze winterse avond zorgen deze twee improvisatie-teams voor licht in de duisternis en spelen voor u de sterren van de hemel. Met behulp van de input uit het publiek en pianist Bram Brouwers brengen we een gevarieerde avond met levendige storytelling waarin gelachen, gezongen, gehuild en verwonderd zal worden.
Aanvang 20:00uur  Theater De Wilde Wereld in Wageningen  entrée  €10  reserveren:  https://www.demeneertjes.nl   route:  https://www.theaterdewildewereld.nl/home/6