Met Haar Zonder Hem speelt met Devika Partiman

Vrouwen hebben stemrecht, hoera! Maar over de geschiedenis én het heden van vrouwen in de politiek valt veel opzienbarends te zeggen. Rolpatronen, machtsverhoudingen, social media hebben nog altijd invloed op het politieke en maatschappelijke toneel. 

Devika Partiman, directeur van Stem op een Vrouw, zal je verrassen met haar verhalen en feiten. Met Haar Zonder Hem is vereerd om de verhalen van Devika kracht bij te zetten met theatrale improcomedy. Verwacht hilarische perspectieven, ontroerende momenten, een indrukwekkend lied en een paar persoonlijke inzichten voor jou als publiek. Alles wordt ter plekke geïmproviseerd op basis van suggesties van het publiek, dus hyperactueel.

Devika Partiman is directeur van stichting Stem op een Vrouw. De stichting zet zich in om meer vrouwen verkozen én politiek actief te krijgen, en voor een veilige politieke werkomgeving. Mede dankzij dit werk werden de afgelopen zes jaar al meer dan 700 extra vrouwen verkozen en getraind door heel Nederland. Naast dit werk is ze bestuurslid bij feministisch festival Zus 'n Zo en toezichthouder bij Action Aid Nederland. In 2019 ontving ze de Ribbius Peletier-penning voor haar verdiensten voor vrouwenemancipatie, ze is vermeld als Viva400 Wereldverbeteraar, Community Top 100 Gamechanger, OPZIJ politiek. Devika is sociaal ondernemer, ervaren spreker, dagvoorzitter en consultant.

Zaterdag 28 oktober 20:00-22:15 uur (deur open 19:30)Theaterzaal van de Theaterschool Utrecht, Domplein 4, Utrecht. 

Tickets €12,50 te reserveren op methzonderh@gmail.com